Categorieën
Contact
Maandag 9:00-17:30
Dinsdag 9:00-17:30
Woensdag 9:00-17:30
Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 /  06-13310805


info@bikeparts4u.nl

(Dagelijks 9:00-21:00)

Verzenden/Ontvangen Bikeparts4u

Bikeparts4u.nl

Prinses Mariannelaan 204
2275BM Voorburg
KvK: Den Haag 67922978
IBAN: NL31 KNAB 0256 6868 58
BIC: KNABNL2H

 

Verzend- en garantie voorwaarden

Levertijden
De levertijden worden aangegeven bij het betreffende artikel (direct boven de prijs op de productpagina). Mocht deze levertijd niet haalbaar zijn om wat voor reden dan reageren wij zo spoedig mogelijk op uw bestelling met een indicatie van de te verwachten levertijd.


Verzenden
Bikeparts4u verzendt uw producten via pakketpost van DHL en POSTNL. In de regio Voorburg maken we indien mogelijk van onze eigen fietskoeriers. Op het moment dat uw bestelling wordt verzonden via DHL, ontvangt u een bericht voorzien van een "Track and trace" code zodat u uw bestelling kunt volgen via de site van de verzender.

We rekenen 6,95 euro orderkosten in NL (voor zowel pakketten als brievenbuspakketjes) voor verpakkingsmateriaal, kosten betaalprovider, printkosten, pakketten op laten halen of afgeven, etc. Wij bieden in de webshop alle artikelen, hoe klein ook, voor zo scherp mogelijke prijzen. Als we de logistieke kosten in de prijs zouden verwerken zouden deze kleine producten onevenredig duur worden. Deze manier is transparant en biedt de mogelijkheid om ook kleine artikelen met minimale marges te koop aan te bieden.

Verzendkosten

    •    Nederland € 6,95 (orders vanaf € 100,00 worden gratis verzonden, niet geldig voor rembourszendingen)
    •    Nederland onder rembours € 19,95
    •    Belgie € 11,95 (orders vanaf € 150,00 worden gratis verzonden)
    •    Europa 1 € 11,95 (Duitsland, Denemarken, Luxemburg)
    •    Europa 2 € 17,95 (Frankrijk, Engeland, Oostenrijk)
    •    Europa 3 € 29,95 (Ierland, Hongarije, Polen, Zweden, Tsjechie)
    •    Europa 4 € 32,95 (Letland, Portugal, Finland, Italië, Slovenië, Slowakije, Spanje)


Remboursleveringen zijn alleen mogelijk in Nederland.
 

Afhalen
Bikeparts4u is een internetwinkel, mede hierdoor is het mogelijk om ons assortiment aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen.
Het is echter wel mogelijk om uw bestelde producten af te halen. Dit is mogelijk op afspraak en na overleg ook 's avonds en in het weekend.
Geeft u dit a.u.b. aan bij uw bestelling. Let er op dat bij afhalen alleen contante betaling mogelijk is of kies eventueel voor vooruitbetaling door middel van één van de betalingsmethodes. U ontvangt van ons een bericht wanneer uw bestelling klaarligt.

Orderstatus
Na bestelling krijgt uw order automatisch de status " in behandeling".

Nadat wij deze verwerkt hebben krijgt uw order de status " verwerkt". U ontvangt een email van deze status zodra uw order door ons verwerkt is. Hier kan worden aangegeven dat er een probleem is met een bepaald artikel wat betreft de levertijd of beschikbaarheid, heeft uw order alleen de status "verwerkt" gekregen zonder aanvullende informatie kunt u er van uitgaan dat de bestelling binnen de (bij het product aangegeven) termijn geleverd kan worden. Tevens kan er nog aanvullende informatie nodig zijn om uw bestelling op de juiste manier uit te leveren.
Deze orderupdate is niet automatisch aangemaakt en kan dus belangrijke informatie met betrekking tot uw bestelling bevatten, lees deze aub goed door.

Nadat uw order is klaargezet voor verzending krijgt hij de status " klaar voor verzending", later op de dag zal dit gewijzigd worden in " verzonden" en ontvangt u een email met daarin de track en trace code van uw bestelling.
 

Garantie
De garantie- termijnen en -voorwaarden zijn gelijk aan de voorwaarden die de fabrikant van het betreffende product hanteert. In het algemeen geldt dat de garantie alleen geldig is voor de eerste eigenaar voor een periode van een jaar.
Voor kettingen, tandwielen, binnenbanden, buitenbanden, grips, pedalen en zadels is een beperkte garantie van kracht: deze artikelen komen alleen in aanmerking voor garantie als de klacht onmogelijk door het gebruik veroorzaakt kan zijn.
In geval van twijfel zal de mening van onze leverancier bepalend zijn. Goederen met gebreken die terecht onder de garantie vallen, zullen worden gerepareerd of worden vervangen door hetzelfde of gelijkwaardig product.
Vrachtkosten zijn altijd voor rekening van de eigenaar. Let op: De verzendkosten van garantiegevallen naar en van Bikeparts4u zijn altijd voor rekening van de klant. Moeten er dus onderdelen onder garantie retour naar de klant, dan zal Bikeparts4u deze belasten met € 12,95 euro rembourskosten.
U kunt deze kosten voorkomen door de betreffende onderdelen op het bedrijfsadres aan te bieden en af te halen.
Sterk afwijkende garantievoorwaarden worden vermeld bij de productomschrijving.
Aansprakelijkheden m.b.t. schadeloosstelling van kosten ontstaan door lichamelijk letsel, beschadigde fiets of kleding etc. zijn uitgesloten.

Retourzendingen
Klanten van Bikeparts4u hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen deze artikelen terug te sturen en de overeenkomst te ontbinden zonder opgaaf van reden.

Indien mogelijk verzoeken wij u om te retourneren in de originele verpakking.
Verder moeten de producten in dezelfde conditie verkeren en mogen deze niet gebruikt en/of gedragen zijn.


Wanneer u een product wenst te retourneren kunt u dit aanmelden via deze pagina.
U kunt ook het Formulier Herroepingsrecht gebruiken, dit is niet verplicht maar wij moeten u dit aanbieden.
Het formulier kunt u hier vinden.

Als u deze aanvraag indient (via de website of formulier), zullen wij deze zo spoedig mogelijk behandelen.


U dient bij een retourzending altijd de factuur te voegen. Zonder factuur worden retourzendingen niet in behandeling genomen.


Na ontvangst van uw zending, stuurt Bikeparts4u u een ontvangstbevestiging via e-mail.
Bij goedkeuring van de retourzending storten wij het aankoopbedrag van het betreffende product binnen 14 dagen terug, 
inclusief de oorspronkelijke verzendkosten.


Indien wij een artikel niet als retour kunnen accepteren, wordt het pakket terug naar de klant verzonden op rekening van de klant.
 Bij twijfel kunt u te allen tijde contact opnemen met Bikeparts4u.
Bij twijfel kunt u te allen tijde contact opnemen met Bikeparts4u.
 

Verkeerde bestelling/ruilen
Het kan voorkomen dat u een verkeerde bestelling heeft geplaatst of dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet.
Neemt u in dat geval contact op met bikeparts4u, zodat wij u kunnen informeren over de procedure omtrent het omruilen van een artikel.
Uiteraard is het een voorwaarde dat het artikel niet gebruikt is.
De gestelde termijn hiervoor is 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Verkeerde levering
Uiteraard kan het, ondanks onze uitgebreide controle, voorkomen dat een verkeerd artikel geleverd wordt.
Neemt u in dat geval contact op met Bikeparts4u om de procedure voor het omruilen van het artikel te vernemen.
Het kan ook zijn dat er een artikel ontbreekt bij uw bestelling. Laat dit ons zo spoedig mogelijk weten waarna wij het u uiteraard zonder verzendkosten nasturen.

Problemen met uw bestelling
Indien u problemen ondervindt met uw bestelling of vragen over uw bestelling kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via 06-13310805 of via email op info@bikeparts4u.nl

               
Alle prijzen inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Gebruik van deze site betekent dat u onze Algemene Voorwaarden accepteert. Bikeparts4u © 2021